Service en onderhoud

Waarom is veiligheid belangrijk?

Een uitstekende locatie
De thuishaven van MDR Elektrotechniek bevindt zich in het centrum van de Bollenstreek, naast lisse sassenheim en Noordwijkerhout maar natuurlijk bedienen wij een veel groter gebied. Een uitstekend bereikbare locatie, in het hart van de Bollenstreek. Voor u als opdrachtgever betekent dat, dat u kunt rekenen op snelle, adequate service.

Werkgebied
Hillegom, Leiden, Lisse, lisserbroek, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Sassenheim, Voorhout, Voorschoten, Warmond, Wassenaar. Mochten wij buiten deze regio taken vervullen dan rekenen wij een kleine vergoeding qua voorrijkosten.

Nazorg
Na afronding van een opdracht verzorgt MDR Elektrotechniek de nodige nazorg. Zo worden door ons gerealiseerde installaties als u dat wenst na enige tijd doorgemeten en gekeurd. Dit kan ook preventief op periodieke basis worden gedaan. De aldus verkregen gegevens worden de opdrachtgever standaard ter beschikking gesteld.

Een beter resultaat
Vele opdrachtgevers verspreid over de Bollenstreek zijn u reeds voorgegaan. Zonder uitzondering hebben bij de voorbereiding en uitvoering van de installaties en de nazorg de wensen en belangen van de opdrachtgever voorop gestaan. Dat vereist duidelijke en doelgerichte communicatie tussen opdrachtgever en uitvoerder. En dat is nu precies wat MDR Elektrotechniek zo bijzonder maakt: MDR Elektrotechniek combineert een uitstekende kennis van zaken met het onderhouden van een prima contact met de opdrachtgever. Voor een beter resultaat.

24-uursservice
De monteurs van MDR Elektrotechniek staan u 7 dagen per week, 24 uur per dag met raad en daad terzijde. En: MDR Elektrotechniek brengt geen voorrijkosten in rekening in straal van 10 km! Bel voor hulp buiten kantooruren, ook tijdens weekeinden en op feestdagen, ons servicenummer: 06 - 51 99 13 89

24-uurs Storingsdienst
Geen voorrijkosten in een straal van 10km
Preventief-, curatief- en correctief onderhoud

onderhoud